Contactlenzen

Even niets aan je hoofd

Beter zien met contactlenzen

Als ervaren specialist weten wij precies wat de beste contactlenzen zijn en welk type het best bij u past. Bovendien nemen wij de tijd om onze klanten gedegen te adviseren voordat ze naar huis gaan met nieuwe contactlenzen. Veel mensen willen best contactlenzen dragen, maar door gebrek aan kennis is de drempel nog te hoog. Met ons deskundig advies kunnen wij deze drempel verlagen.

En kies jij voor maandlenzen?

Veel lensdragers dragen zachte maandlenzen. Onze range maandlenzen is in 3 categorieën in te delen: Standaard (goed), comfort (beter) en premium (best), variërend in draagcomfort, bevochtiging van materiaal en zuurstofdoorlaatbaarheid. Lenzen zijn er voor iedereen enkelvoudig, multifocaal en torisch. En ze zijn er al vanaf € 99,00 per half jaar oftewel € 16,50 per maand en natuurlijk altijd inclusief controles, nazorg en de vloeistof die nodig is.

Natuurlijk kunt u de lenzen ook nog vrijblijvend proberen; zo komt u vanzelf tot de ontdekking dat het heel prettig en comfortabel is om contactlenzen te dragen. Vanzelfsprekend meten wij ook multifocale contactlenzen aan, zodat u vrij zicht heeft voor veraf en dichtbij.