Zonnebrillen

Voor als het zonnetje schijnt

Mode en functie

Zonnebrillen combineren mode en functionaliteit. Ze zijn er natuurlijk in de eerste plaats om jouw ogen te beschermen tegen het zonlicht en tegen schadelijke UV-straling. Behalve als bescherming gebruik je een zonnebril tegenwoordig natuurlijk ook als mode accessoire.

Het is belangrijk te letten op de verschillende filters in de glazen. Die zorgen voor meer contrast en een helder beeld onder alle omstandigheden. Wij hebben veel functionele zonnebrillen in huis en weten precies welke bril voor welk doel geschikt is. Wij geven je natuurlijk graag een advies.

Bescherming

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken. 

Pas op met UV-licht

Zonnestralen bestaan voor 2% uit ultraviolet licht. Dit UV-licht kan schade toebrengen aan jouw ogen, zeker bij grote hoeveelheden zonneschijn. Als je bijvoorbeeld op de wintersport jouw ogen niet beschermt, kan je sneeuwblindheid oplopen. Kortom, jouw ogen verdienen de bescherming van een kwaliteitszonnebril met UV-filter.